NÁŠ TÍM

Miroslav Halam

Executive chef

Miroslav Halam je šéfkuchár, ktorého základným princípom pri príprave jedál je predovšetkým vlastná výroba so zameraním na sezónne a domáce suroviny. Kuchyňa je nápaditá, svoje jedlá rád tvorí aj z takých častí mäsa, rýb, ovocia či zeleniny, ktoré ľudia už v dnešnej dobe využívajú len málo. Z týchto surovín vytvára výborné, zaujímavé a moderné jedlá.

Miroslav Halam získaval pracovné skúsenosti v zahraničí, najmä v Anglicku a Írsku, kde pracoval 13 rokov v najlepších reštauráciách. Pred príchodom na Slovensko pracoval v reštaurácii Gordona Ramsayho, kde ešte viac zdokonalil svoje skúsenosti. Na Slovensku pôsobil 4 roky vo vlastnej reštaurácii ukrytej v Hrabovskej doline pri Ružomberku, kde sa mu za jeho pôsobenia podarilo vybudovať stálu klientelu. V YELLCUISINE varí tak, aby hostia z obedu odchádzali so zážitkom, ochutnali nové, nepoznané suroviny či kombinácie chutí.

Veď predsa JEDLO MÁ BYŤ ZÁŽITOK.

Barry Hartshorne

Head chef

Barry sa narodil v Yorkshire v severnom Anglicku a vyrastal v gastronomickom prostredí od ranného detstva. Jeho rodina vlastnila reštauráciu a keď sa časom presťahovali do Škótska, otvorili si opať svoj vlastný podnik. Tento krok položil základy k budovaniu jeho profesionálnej kariéry v gastronómii. Vo Veľkej Británii pracoval 7 rokov v najlepších hotelových reštauráciách a neskor strávil rok v Austrálii, kde získal skúsenosti v reštaurácii, ktorá patrila medzi 50 najlepších na svete. Po návrate do Škótska pokračoval v práci na špičkových miestach a neskôr otvoril i svoju vlastnú reštauráciu, ktorá bola zameraná na miestne sezónne suroviny. Aj vďaka Barryho talentu vyhrala reštaurácia cenu najlepšej reštaurácie Good Food Guide za rok 2015 pre oblasť Škótska. Získala aj ďalšie ocenenia, vrátane ocenenia v sprievodcovi Michelin a vždy mal skvelú povesť.

V roku 2017 sa Barry presťahoval so svojou rodinou na Slovensko. Tu, ako aj v Českej republike pôsobil v niekoľkých výborných podnikoch. Od roku 2019 uplatňuje svoje zručnosti v YELLCUISINE, kde vytvára naozajstné gastronomické zážitky a jeho dezerty majú povesť tých najlepších v okolí.

Jaroslav Šintaj

Sous chef

Už počas štúdia na Hotelovej akadémii získaval kuchársku prax v popredných zahraničných reštauráciách. Po ukončení štúdia, odišiel pracovať do Írska, kde počas 8 rokov nadobudol skúsenosti vo viacerých oceňovaných reštauráciách. V zahraničí sa postupne vypracoval až na pozíciu šéfkuchára.

Po návrate na Slovensko pracuje už 4 roky v reštaurácii YELLCUISINE, kde využíva svoje nadanie a nadobudnuté skúsenosti.

Stanislav Priesol

manažér reštaurácie a kongres centra

Svoju kariéru v gastronómii začal v austrálskom Sydney popri päťročnom štúdiu Business marketingu, a to rovno v najexkluzívnejšej cateringovej agentúre, ktorá okrem gastronómie vynikala aj špičkovo vyškoleným personálom eventových managerov, supervízorov a časníkov. Práca v spomínanej agentúre bola pre neho profesionálne veľmi obohacujúca, mal možnosť pracovať a zúčastniť sa od súkromných večierkov svetovo známych osobností až po pompézne eventy pre 1500 hostí.

Po pôsobení v Sydney začal pracovať pre známu sieť steak housov ako manažér prevádzok v centre Londýna, kde pôsobil päť rokov.

Po návrate na Slovensko úspešne pracoval v 4 hviezdičkových hoteloch v Jasnej, no po piatich rokoch ho opäť  zlákala práca v Sydney, kam odcestoval spolu s rodinou a pôsobil pre bývalého zamestnávateľa 2 roky.

Neskôr ešte pracoval na Slovensku 2 roky ako riaditeľ 4 hviezdičkového hotela.

Momentálne po kratšom pracovnom sabatikale je plný odhodlania a nadšenia pre nový koncept YELL.

Rezervujte si

naše priestory

kontakt

Otváracie hodiny

Pondelok - Sobota: 08:00 - 21:00

Nedeľa: 08:00 - 19:00